Kategorier
Föreningsinfo

Logotyp

Nu har vi en logotyp att använda på dokument och liknande som hör ihop med sammfällighetsföreningen.

Logotypen är en vägvisare vilket kan symbolisera vägen som föreningen ansvarar för, men också fjällturer och den resa dom flesta av oss gör för att komma till skärvagsvallen. Föreningen har ju också en funktion som en vägvisare för medlemmar och tillfälliga besökare.

Eftersom logotypen inte innehåller föreningens hela namn bör den alltid kompletteras med det, alltså ”Skärvagsvallens sammfällighetsförening”. Logotypen finns i en grå version som passar bra i större format och webben och en svart/vit version som passar bra om man ska framställa den i litet format i tryck. Om du av någon anledning vill få tillgång till logotypen för att använda i dokument eller liknande, hör av dig till info@skarvagsvallen.se!